Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,15 Ft
Euró
385,43 Ft
Font
448,52 Ft
Bitcoin
61,627 $

Igazi extra: videón Szőke Zsuzsi rúgásai és ütései

Szőke Zsuzsinak ebben is van tehetsége, és mint azt látni fogjátok a róla készült videóban, nem aprózza el a dolgot, keményen sorozza a bokszzsákot.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi üde színfoltja a hírességek világának, személy szerint is nagyon kedveljük a karakterét. Egy nagyon intelligens, mély érzésű fiatal nőről beszélünk, akit a Dancing with the Stars alatt ismerhette meg a közönség.

Sokat elárul, hogy az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkezik a műsorból, ráadásul csak a második évadban debütált. Valószínűleg ezek a számok lényegesen nagyobbak lennének, ha már az első szezonban megérkezik a parkettre. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Sokan dicsérik Zsuzsi természetes szépségét, aki imádja a napsütést, a jó időt, az ezekkel járó pozitív energiákat. Profi sportolóként pedig olyan formával rendelkezik, amire nagyon sokan irigykednek.

Nemhiába, mert a vonalai több mint beszédesek, és még mindig van benne potenciál. Szereti a kihívásokat, az új dolgokat, és attól sem riad meg, ha küzdősportot választ magának, ami mindig remek levezetést jelent.

Most is valami hasonló történhetett, és mindenki láthatja, hogy ebben is van tehetsége, és az ütései, rúgásai nem gyengék. Ha kíváncsi vagy Zsuzsi „sorozására”, akkor csak kattints ere a linkre a videóért.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.