Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,53 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
455,80 Ft
Bitcoin
57,368 $

Megszakadtak a tárgyalások Messi és a PSG között

Egyre valószínűbb, hogy az argentin világbajnok távozik Párizsból.

MTI/EPA/YOAN VALAT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Messi szerződése nyáron jár le a PSG-nél, a kontraktus azonban lehetővé tenné, hogy egy évvel meghosszabbítsák azt. Nagyon úgy néz ki azonban, hogy a két fél között megszakadtak a tárgyalások.

Az argentin veterán fizetése kapcsán mehet a huzavona, hiszen klubja arra törekszik, hogy lejjebb szorítsa a béreket. Ám Messi így is a harmadik legjobban kereső játékos a PSG-nél, mintegy 3,375 millió eurós havi összeggel. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

Az ESPN forrásai szerint Messi egyre inkább fontolhatja a szaúdi kiruccanást, hiszen az Al-Hilal vélhetően jóval magasabb fizetéssel kecsegtet, és állítólag már ajánlatot is kapott a klubtól.

Mindazonáltal Messi előtt még bőven adódhat európai lehetőség is, legfőképp a Barcelona részéről, Xavi ugyanakkor nagyon távolinak nevezte, hogy ismét a katalánoknál focizzon egykori klublegendájuk.

Messi számára az elmúlt hetek meglehetősen viharosan alakultak a PSG-nél. Legutóbbi négy meccsén nem talált be, sorozatban két vereséget szenvedtek a bajnokságban, kiestek a BL-ből, ami miatt a drukkerek is elfordultak az argentin játékostól, akit annak ellenére is kifütyültek, hogy ebben a bajnoki szezonban 33 meccsen 18 gólt szerzett és 17 gólpasszt adott, vagyis jóval erősebb teljesítményt produkál, mint az előző szezonban.

Szentkirályi Alexandra: „Egy újabb be nem tartott ígéret Karácsonytól”

A Fidesz főpolgármesteri jelöltje nagyon aktív a kampányában, melynek ideje alatt Karácsony Gergely hiányosságaira hívja fel a figyelmet.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.