Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,135 $

Lola húsvét előtt még egyszer kibokszolta magát (videóval)

Kifejezetten tehetséges az énekesnő, nagyon ügyesen mozog, és az ütései nemcsak gyorsan, hanem tiszták és erősen is.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola népszerűsége töretlen, akit nagyon sokan szeretnek, többek között a közösségi médiában is, ahol ugyancsak jelen van. Egy igen határozott és színes egyéniségről beszélünk, akinek már több mint 62 ezer követőt számolhat az Instagramon.

A rajongók nagy örömére Lola aktív a platformon, gyakran láthatunk tőle tartalmakat, hol videós, hol képi formában. Egy biztos, azok, akik az énekesnő oldalát választják, nem fognak unatkozni, és nem is érezni rajta görcsösséget. Soron kívül Négy csecsemőt találtak egy fagyasztóban, mégsem emelnek vádat az anya ellen

Lola egy pozitív karakter, aki nem kudarcként vagy átokként tekint a szinglisékre. Ennek az állapotnak is megvannak a maga előnyei, és ha arra koncentrálunk, akkor sokkal boldogabbak tudunk lenni.

Ez az élet minden területére hatással lehet, és Lola így éli az életét, nem sugározza magából a negatív energiákat. Ha valaki pozitív, akkor az előbb-utóbb elnyeri a jutalmát, pláne, ha tesz is érte.

Lola formája is sok dicséretet érdemel, ami részben a boksznak köszönhető. Húsvét előtt is lement párat ütni a terembe, ami kikapcsolhatja, és közben folyamatosan fejlődik. A legutóbbi edzéséről készült videót erre a linkre kattintva érhetitek el.