Clouds
21 Budapest
Dollár
346,81 Ft
Euró
370,65 Ft
Font
431,44 Ft
Bitcoin
27,128 $

Lola szexi szerdai szettje az aktuális kedvenc

Fotó: Instagram/Lola
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemcsak egy kiváló énekesnőről beszélünk, aki nem mellesleg bokszoló is lehetne, hanem egyúttal egy olyan nőről is, aki érzi a divatot.

Lola egy nagyon is sokrétű nő, személyiség és karakter, aki egyúttal látványos teherbírással is rendelkezik. Abszolúte a sikeres és erős nőt testesíti meg, aki képes maga mögött hagyni a múltat, és csak előre koncentrál.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Összességében ez az egyetlen járható forgatókönyv, mert túl rövid az életünk ahhoz, hogy boldogtalansággal töltsük a napjainkat. Egy nap is pazarlás erre, hiszen sosem tudni, hogy kit és mit hoz elénk az élet.

Lola igyekszik kihasználni a napjait, és láthattuk, mennyire ügyesen bokszol. Akár sportolói pályafutásba is kezdhetne, ugyanakkor az ő igazi világa az éneklés, a színpad, mindamellett, hogy modellként is csodálatosan mutat.

Azok az energiák, melyeket megmozgat a róla készült felvételeken, mind csak megerősítik bennünk azt a tényt, hogy valóban egy igazán erős és különleges egyéniség. A divat sem áll tőle távol, olyannyira nem, hogy az egyik legcsinosabban öltözködő híresség.

Lola öltözködésébe sem lehet belekötni, sokkal inkább dicsérjük, és a követők is ezt teszik. Ezúttal egy átmeneti szettet választott, amit erre a linkre kattintva érhettek el, de csak korlátozott ideig, szóval igyekezzetek!