Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Ausztrál Nagydíj: Pérez parádés manővere a futamról a Red Bullal (videó)

Sergio Pérez nem aprózta el a dolgot, ott tette be a Red Bullt a kanyarba, ahová nem sokan mernék, de a mexikói kellően határozott volt, míg az autója nagyon gyors.

...svg content...Fotó: EPA/Simon Baker / POOL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sergio Pérez idén sem panaszkodhat, mert a Forma-1 leggyorsabb autóját vezetheti. Más kérdés, hogy minden idők egyik legjobb versenyzője a csapattársa, aki finoman szólva sem könnyíti meg a dolgát.

Olyannyira nem, hogy Max Verstappen már két világbajnoki címnél jár, és jelenleg is messze neki van a legtöbb esélye arra, hogy újra ünnepeljen. Sorozatban ez már a harmadik trófeája lenne, és mivel az autója messze a legversenyképesebb, nincs igazán mitől tartania. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Ez nem jelenti azt, hogy ne kellene tökéletes munkát végeznie, mert sosem lehet tudni. Emiatt a fejlődését segíti elő, ha mindig 100%-ot hoz ki magából, és igyekszik minél nagyobb előnyre szert tenni.

Legutóbb Ausztráliában nyert, amire ezelőtt nem volt példa. Nagy volt az öröm, miközben a régi rivális Charles Leclerc hamar kiszállt a játékból, de George Russell sem járt jobban, mindketten nulláztak.

Pérez pedig a szombati kicsúszása után azon dolgozhatott, hogy legalább szerezzen pár pontot. Messziről indult, és nem volt oka unatkozni, már csak a három rajt miatt sem, miközben gyakorolgathatta az előzéseket.

Azonnali hatállyal kirúghatja a Barcelona Xavit egy nyilatkozata miatt

Egyre furcsább dolgok történnek Barcsában, miután hónapokon át vártak Xavi döntésére, most pedig mégis kirúghatják.