Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Ausztrál Nagydíj: videón Verstappen hihetetlen tempója a Mercedes ellen

Noha a Mercedes tempója sokat javult az Ausztrál Nagydíjra, ez még mindig nagyon kevés a Red Bullal szemben.

...svg content...Fotó: EPA/JOEL CARRETT
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik vasárnap kora reggel az Ausztrál Nagydíjat választották programnak, kicsit sem csalódhattak. Őrületes versenyen vagyunk túl, melynek a végén Alonso ismét dobogóra állhatott, annak ellenére is, hogy Sainz kiütötte a Ferrarival, röviddel a leintés előtt.

Sokáig nem tudhattuk, mi lesz a végeredmény, de Verstappen győzelme nem volt veszélybe, még annak ellenére sem, hogy összesen háromszor rajtol el a mezőny. A szurkolók sem panaszkodhattak a pályán, szerencséjükre nem szakadt le az ég. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Az alkatrészek viszont össze-vissza repkedtek, Albon becsapódása volt a leglátványosabb, bár Hülkenberg kerékgondja is hamar bejárta a közösségi médiát. Ezen kívül is voltak történések, és nem kérdés, hogy az eddigi legjobb versenyen vagyunk túl.

Sok izgalmas futam várhat még ránk, de a Red Bull tempója rendkívül erős. Poklian gyors a „bikák” autója, különösen Verstappen alatt, aki lassan már a harmadik világbajnoki pezsgőjét hűtheti be, ha ez így folytatódik tovább.

Az alább látható videó is megmutatja, milyen tempóra képes a Red Bull és Verstappen. Állva hagyta a Mercedest, szó szerint megkerülte a németek gépét, de még mindig csak a szezon elején járunk.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.