Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Az elmúlt napokban kétszer is kórházba került Gáspár Zsolti

Először azt gondolta, hogy nem lehet komoly a dolog, ezért pihenés nélkül folytatta a munkát, ám sajnos ennek meglett a következménye.

Fotó: TV2
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Gáspár Zsolti már jó ideje járja az országot, amelynek során adományokat oszt a gyerekeknek, időseknek és a rászorulóknak, a múlt hét folyamán pedig Győrben járt a csapatával, amikor egyszer csak úgy érezte, valami nincs rendben vele.

Először azt gondolta, hogy nem lehet komoly a dolog, ezért pihenés nélkül folytatta a munkát, miközben az lebegett a szeme előtt, hogy a gyerekek mindenhol izgatottan várják az érkezését, ám később olyan fájdalmak kezdték gyötörni, hogy kénytelen volt kórházba menni – írta a Ripost. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

„Az a nagy helyzet, hogy napok óta komoly fájdalmaim voltak, de abban reménykedtem, hogy majd elmúlik, így folyamatosan úton voltam és jártam az ország óvodáit, idősotthonait és kórházait”

– mondta Zsolti.

Rengeteg hely van még, ahol elkél a segítség

Állítása szerint először múlt hét szombaton került kórházba, ahol megtudta, hogy mindkét veséje tele van apró kövekkel. Akkor a fájdalomcsillapító injekció segített és végül saját felelősségre haza is ment, de nem tartotta be az orvos pihenésre vonatkozó tanácsát, mivel másnap ismét útnak indult.

Sajnos ennek meglett a következménye, ugyanis útközben pokoli fájdalmai lettek, így a felesége visszavitte a kórházba, ahol gyógyszereket kapott, illetve abban bízik, hogy a vesekövek maguktól távoznak majd és nem kell komolyabb beavatkozásoknak alávetnie magát.

De persze azt sem szeretné, ha a munkája háttérbe szorulna, mivel elmondása szerint rengeteg hely van még, ahol elkél a segítség. Mindemellett az idei évben a határon túlra is szeretnének eljutni, mondván, a Kárpátalján, a Vajdaságban és a Felvidéken élők is „hozzánk tartoznak”, ám rá kellett jönnie, hogy most első az egészség.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.