Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Britney Spears újabb pózolós és táncos videókat osztott meg magáról

Nehéz megérteni, hogy mit szeretne hangsúlyozni Britney Spears ezekkel a videókkal, amik alá már nem lehet hozzászólni.

...svg content...Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre aggasztóbb, ami Britney Spears körül történik, mialatt sok pletyka lát napvilágot. Rengetegen aggódnak a mentális egészsége miatt, és immáron a házasságát is megkérdőjelezik, noha csak nemrég esküdtek meg.

Hosszú évek óta Britney nincs igazán a helyén, noha még mindig fiatal, számtalan koncert lehetne mögötte, kezdve a turnékkal. A karrierje azonban nagyon más ívet vett, és noha sokan szeretnének segíteni neki, inkább egyedül oldaná meg a dolgokat. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Furcsa videókat oszt meg, és a sok negatív komment miatt már nem is engedélyezi a hozzászólásokat a közel 42 milliós Instagram oldalán. Nehéz megmondani, hogy van valójában, mennyire boldog vagy sem.

Egy biztos, az élete nem a legjobb mederben zajlik, és tekintve a múltját, az apjával való kapcsolatát, ez valahol érthető is. Férjét szintén támadják, mert az emberek szerint ő lehetne rá a legerősebb hatással.

A csinos és vonzó világsztár újabb videókkal jelentkezett, amiket nemigazán lehet hova rakni. A szokásos pózolás és táncolás, semmi több, de hogy mit szeretne kifejezni ezzel, az egyik legnagyobb kérdés.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.