Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,920 $

Sáfrány Emesének nagyon jól áll a pink

Sáfrány Emese ismét mélyebb gondolatokat osztott meg a közösségi oldalán, amihez egy látványosabb fotót csatolt.

...svg content...Fotó: Instagram/Sáfrány Emese
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sáfrány Emese is hivatalos volt a 2023-as Glamour-gálára, ami nagyon jól sikerült. Álomszerű ruhában jelent meg az eseményen Emese, ami abszolúte tükrözte az egyedi és igényes stílusát a divat világából.

Rendkívül kifejező volt a ruha, és mint mindig, Emese a részletekre is odafigyelt, kezdve a sminkjével és a frizurájával. Sokakat meggyőzött vele, és rengeteg dicséretet kapott a gálát követően. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Ezúttal mélyebb gondolatok kíséretében tért vissza, melynek középpontjában az erő és a nehézségek álltak. Bőven volt lehetősége arra Emesének, hogy edzetté váljon, és most már erősebben vághat neki ezeknek az időszakoknak.

„Erőt kértem, – nehézségeket kaptam, melyektől megedződtem. Bölcsességet kértem, – és problémákat kaptam, melyeket megtanultam megoldani.” – kezdte az új posztjában Sáfrány Emese.

„Bátorságot kértem, – és veszélyeket kaptam, melyeket legyőztem. Szeretetre vágytam, – és kaptam olyan embereket, akiknek szeretetet adhattam. Elsőre úgy tűnhet, hogy semmit nem kaptam meg, amit kértem, de valójában mindent megkaptam, amire vágytam.”

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.