Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,17 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
458,11 Ft
Bitcoin
63,467 $

Őrizetbe vették azt a három férfit, akik egy edzőteremben megverték 6ix9ine-t

A rapper így már nyugodtan aludhat.

Fotó: Instagram/6ix9ine
Style

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Palm Beach-i seriff hivatalának képviselője a TMZ-nek nyilatkozva osztotta meg, hogy a rendőrség őrizetbe vette Rafael Medinát, Jr., Octavious Medinát és Anthony Maldonadót, amiért megverték a rappert egy edzőteremben és kirabolták.

A gyanúsítottakat csütörtök este vették őrizetbe és a megyei börtönbe szállították őket. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, márciusban három férfi megtámadta a rappert, amikor ő a dél-floridai LA Fitness szaunájában tartózkodott. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

A biztonsági kamerák felvételein is látszik, ahogy beléptek az edzőterembe, szinte azonnal megtámadták. Egyelőre azonban nem tudni, hogy a három férfi kapcsolatban állhat-e azokkal a bandatagokkal, akiket a rapper feldobott a szövetségi bíróságon.

Annak ellenére, hogy vallomása után több alkalommal is megtorlással fenyegették, 6ix9ine rövidke börtönbüntetése után sem bujkált, sőt: visszatért a zenéshez és igen merész módon még trollkodott is ellenségeivel a közösségi médiában.

Meglepő, de a rapper a támadás után közölte, hogy nem akarja növelni testőreinek számát, mert szerinte ez az eset „csak véletlen volt”.