Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Tóth Andi bejelentette, szakítottak Marics Petivel (videó)

Nem sokkal a cikk megjelentését követően Tóth Andi bejelentette, szakítottak Marics Petivel, már nincsenek együtt.

Fotó: TV2
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valamivel több mint egy évvel ezelőtt sokan felkapták a fejüket Tóth Andi és Marics Peti kapcsolatára. Csak keveset beszéltek arról, hogyan ismerkedtek meg, mióta vannak együtt, egyszerűen óvták a magánéletüket.

Voltak, akik azon dolgoztak, hogy minél hamarabb szakítsanak, és különböző pletykákat terjesztettek róluk. Ezeket rendre tagadták, és úgy tűnt, nagyon boldogok, ráadásul az év elején összeköltöztek. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Nemrég pedig arról lehetett olvasni a sajtóban, hogy Peti elköltözött Anditól, de más információk is napvilágot láttak, miközben kiderült, az énekesnő újra énekel, és hamarosan megjelenik az új albuma.

Sokat nem kellett várnunk a reakcióra, ugyanis Andi videóban reagált, melynek legelején kijelentette, szakítottak Petivel, akit arra kért, hogy az utolsó három adást csinálják végig kulturáltan és békességben. „Nem rólunk van szó, hanem a műsorról.”

„Ez nem történt meg. Sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént. Levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon.”

„Nyilván, ha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze dobáljátok a sz*rt, dobáljátok rám a sz*rt, mert miért is ne?! Én nem szeretnék sz*rt dobálni, mert én is tudnék sz*rt dobálni. De hát ez vagyok én, tűrök, ku*ban!” – mondta Andi a videójában.