Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,889 $

Csúnyán összekapott Manéval Nagelsmann a menesztése előtt

Egyre több részlet derül ki a Bayern München edzőjének kirúgása kapcsán.

MTI/EPA/ANNA SZILAGY
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Habár az köztudott volt, hogy a Bayern mostanában nem a legjobb formáját mutatja, azonban mégis meglepetésként érte Nagelsmannt, hogy már a szezon vége előtt menesztették.

Hasan Salihamidzic, a bajorok egykori játékosa, most pedig sportigazgatója nem kertelt, világosan elmagyarázta, hogy leginkább a játékosok hozzáállásával és a fegyelemmel volt gondja, erre válasz lehet az is, hogy miért Thomas Tuchelt választottág Nagelsmann utódjának. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, sorra hullanak ki a csontvázak a müncheniek öltözőszekrényeiből, többek között az is kiderült, hogy a Liverpoolból érkező Mané a PSG elleni visszavágót követően összeveszett Nagelsmann-nal – írja a 90min.com.

A vita oka minden bizonnyal az lehetett, hogy Mané a kispadon kezdett, és csak a mérkőzés végén kapott játéklehetőséget, egészen pontosan a 82. percben cserélte be Nagelsmann Musiala helyére.

Kérdés, hogy mi lehetett Mané problémája ezzel, hiszen a mérkőzést elnézve a Bayern simán győzött hazai pályán a párizsiak ellen. Erre azonban a válasz talán mostanra már okafogyottá is vált.

Jobb, ha mindenki felkészül, 500 forint lesz egy gombóc fagylalt idén nyáron

A változatosság kedvéért ismételten drágulásra kell készülni a süteményeknél, miközben a kakaó világpiaci ára rekordszintre emelkedett, egy gombóc fagylalt pedig legalább 500 forint lesz a nyáron.