Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,20 Ft
Bitcoin
27,327 $

Nagelsmann már döntött a Bayern utáni következő lépésről

München, 2021. július 7. Julian Nagelsmann, a Bayern München német labdarúgóklub új vezetõedzõje elsõ edzését vezeti csapatának Münchenben 2021. július 7-én. MTI/EPA/Philipp Guelland
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Bayern Münchentől menesztett Julian Nagelsmannt a Real Madriddal és a Tottenham Hotspurrel is hírbe hozták, egyelőre neki azonban más a terve.

Előzmény:

 

Meglepetésre a Bayern München elküldte Julian Nagelsmannt, akinek jövőjéről azonban vad találgatások kezdődtek, elsősorban két csapattal hozták őt hírbe: a Real Madriddal, és a Tottenham Hotspurrel.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Előbbi klub már 2018-ban, Zinedine Zidane utódjaként is számoltak vele és a Mundo Deportivo szerint ismét ő lehet az első számú jelölt, amennyiben Carlo Ancelotti úgy dönt, az év végén távozik Madridból. Szintén edzőt keres a Tottenham, akik nem túl szépen váltak el Antonio Contétől.

Mindenesetre a német Bild egyelőre arról írt, hogy a menedzser úgy döntött, egyelőre időt kér, hogy kiheverhesse és kielemezhesse mindazt, ami a Bayernnél történt vele, tehát kizárható, hogy a Tottenhamnél folytassa.

A német lap azonban a Real Madridot nem említi, így könnyen lehet, hogy Nagelsmann őket választja a nyáron, amikor döntést hoz – persze ehhez az is kell, hogy Ancelotti magától vagy a klub jóvoltából elhagyja a kispadot.