Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

A Bayern emeli a tétet, mindenképp meg akarják szerezni Manét

Budapest, 2021. március 10. Sadio Mané, az FC Liverpool játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjében játszott FC Liverpool-RB Leipzig visszavágó mérkõzésen a Puskás Arénában 2021. március 10-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Bense Róbert

2022. június 14. - 17:22

Nem adják fel a bajorok, újabb ajánlatot tettek a Liverpoolból távozni készülő játékosért.

Az már korábban kiderült, hogy Sadio Mané erősen gondolkodik a klubváltáson, ami a Liverpoolnak sem lenne ellenére, hiszen a hosszabbítás valószínűtlennek tűnik, a 30 éves szenegáli szélsőnek pedig már csak egyetlen éve maradt a szerződéséből.

Soron kívül Beordibáltak Puskás Petinek az X-Faktorban: „Szégyen vagy, Peti”

Ami azt jelenti, hogy amennyiben még egy évet maradna az Anfielden, úgy 2023-ban már szabadon igazolható lenne, ami sem a Liverpoolnak nem tűnik túl jó üzletnek, de talán még a Bayernnek sem, hiszen sokkal több kérője lenne a játékosnak, köztük olyan klubok, mint a Real Madrid, vagy éppen a PSG.

A németek már idén rövidre akarják zárni Mané igazoltatását, és tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy ez az utolsó alkalom, amikor a Liverpool kereshet a transzferen. Ennek fényében egyáltalán nem meglepő, hogy első körben csupán 30 millió eurót ajánlottak érte.

A három szezonra szóló szerződés mellé Mané várhatóan 5-10 millió euró közötti bónuszt is kaphatna, ami a szenegálinak vonzó ajánlat, a Liverpool azonban többet szeretne a Transfermarkt szerint 80 millió euró piaci értékű játékosért – írta meg a Fichajes.

A Bayern így tovább ostromolja a Liverpoolt, és állítólag készek további 10 millió euróval megtoldani az ajánlatot, 40 millióra pedig valószínűleg a Vörösök sem mondanak nemet, így talán már csak az lehet a kérdés, hogy mikor jelentik be Münchenben Mané érkezését.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.