Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Korda György elnézést kért ByeAlextől, majd elénekelte Alexék dalát

Korda György elnézést kért az X-Faktor korábbi mentoráról, akit nem ismert fel, és ennek kapcsán egyértelművé tette, mi volt ennek az oka.

...svg content...Fotó: Korda György, a zsűri tagja a Csináljuk a fesztivált! című műsor döntőjében, a tizedik adás felvételén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2022. október 20-án. MTI/Cseke Csilla
Style

Takács Petra

Szerkesztő

ByeAlex az évek alatt sokat lépett előre a zeneiparban, és ezzel együtt rengeteget köszönhet az X-Faktornak. A tehetségkutató minden korábbinál ismertebbé tette, és éveken át volt mentor a műsorban.

Viszont eljött az a pont, amikor Alex a kiszállás mellett döntött, miközben az X-Faktor szünetet tart 2023-ban. Az énekes nem egyszer nyerte meg a műsort a versenyzőjével, amivel rekorderré vált. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Büszke az eredményeire, és sok emlékezetes pillanat fűződik a nevéhez. Hogy mit hoz a jövő, láthatjuk-e még mentorként vagy más műsorban, nem tudni, de mivel még mindig fiatal, bármi megtörténhet.

Legutóbb Korda György kapcsán került szóba ByeAlex neve, és a Blikknek adott interjújában kért bocsánatot a legendás énekes. Kiderült, amiatt nem ismerte fel Alexet, mert nem volt rajta szemüveg, nem volt más oka.

Nagyra tartja Alex munkásságát, kedveli őt, így semmi rossz érzésről nincs szó. Sőt, ByeAlexét egyik dalát is elénekelte párja, Balázs Klári társaságában, aki még mindig nagyon fiatalos, és jó őket együtt látni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.