Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Tóth Andi izmos hasára sokan fognak irigykedni (videó)

Tóth Andi egy ideje nagyon is remek formának örvend, és minden jel arra mutat, továbbra sem vett vissza.

Fotó? Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi körül is zajlik az élet, aki legutóbb bejelentette, felhagy az énekléssel. Ennek is megvan a miértje, hosszasan taglalta az okokat, de most újra énekel, hiszen ígéretéhez híven kiadja a korábban megírt dalait.

Szikora Róbert pedig azon dolgozik, hogy meggyőzze az énekesnőt az aktív visszatérésről. Sokan szeretnék, ha meggondolná magát, mert kivételes képességekkel rendelkezik, és színpadra született. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A Sztárban Sztár zsűriszerepe is remekül áll neki, általában ő a legszigorúbb, bár ezt már a 2023-as évad indulása előtt sejtette. Jelenleg pedig azon ügyködik, hogy a döntő idejére elkészüljön az új albuma, mely várhatóan nagy siker lesz.

Talán a bejelentéssel egy teher is lekerült a vállairól, jó energiák szabadulhatnak fel belőle, és egy nap teljesen más ritmusban térhet vissza. Sosem tudni, hogy mit hoz a holnap, ettől is olyan különleges az élet.

Andi hasizma sem okoz csalódást, megmaradt a nagyon sportos formája, amit a kutyusával közösen prezentált. Ha kíváncsi vagy az énekesnő március végi vonalaira, akkor csak kattints erre a linkre.

Agyonlőttek egy 16 éves késes támadót Ausztráliában

Újabb késes támadás történt Ausztráliában, ezúttal egy 16 éves radikalizálódott tinédzsert lőttek agyon a rendőrök.