Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

Ázsia Expressz: Ördög Nóri a forgatások között üzent, mesés ruhákat visel

Nem kizárt, hogy a valaha volt legjobb Ázsia Expressz vár ránk, ami ezúttal egy teljesen más helyszínre visz el bennünket.

Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már mindenki ismerheti az Ázsia Expressz 2023-as évadának mezőnyét. Alekosz például biztos benne, hogy nyerni fog a barátnőjével, és már az odaútjuk sem volt sima, mert Aleknek nem tetszett pár dolog a repülőn.

Ördög Nóri is élvezi ezeket a különleges kalandokat, és igen, Mexikó nem Ázsiában van, ami csak részletkérdés, mivel ez egy brand. Sőt, még izgalmasabb is, hogy egy másik kontinenst ismerhetnek meg a nézők, mi már nagyon várjuk az új évadot. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

„Igen, mi is észrevettük, hogy Mexikó nem Ázsiában van. És kell majd egy kis idő, mire mindenki megszokja, hogy az @azsiaexpressztv2 versenyzői idén Amerikában kalandoznak.” – kezdte a posztjában Nóri.

„Szóval Mexikó valóban nem Ázsia, de KFC se csak Kentuckyban van, mint ahogy egy Nekem a Balaton is lehetne akár Budapesten is… Az Ázsia Expressz egy brand, ezen nem változtatunk, ellenben lesz egy alcíme a műsornak: Felfedezzük Amerikát!”

„A Nánázsia nevével még nem tudom, mi lesz. Addig is csak szívom magamba ezt az elképesztően színes kultúrát! Egy tuti, imádni fogjátok a műsort, bármi is a címe.” – üzent a TV2 sztárja.

Újabb kerületekben indít polgármesterjelöltet a Tisza Párt

Ezzel pedig összesen négy kerületben indítanak polgármesterjelöltet.