Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,79 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
63,023 $

Fotókon Lola fantasztikus megjelenése a Glamour-gáláról

Lola mindig csinosan, trendin és elegánsan öltözködik, de a Glamour-gálán is feljebb tette alécet, és egy igazán extra szettben érkezett meg az eseményre.

Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola népszerűsége töretlen, és noha jelenleg egyedülállóként éli az életét, boldog. Az igazán erős nő arról ismerszik meg, hogy ezekben az élethelyzetekből is képes kihozni a maximumot, amivel másoknak erőt ad.

Nem mindig jelent rosszat, ha egy nő egyedülálló, néha szükségük van ilyen időszakokra is, amikor tudatosabban tudják gyakorolni a belső fejlődést. Ha pedig betoppan a nagy ő, akkor úgysem tehet mást az ember, minthogy nyitni kezd. Soron kívül Napos, csapadékmentes kedd vár ránk

Manapság ez igen nehéz, sokat változtak az emberek, és azok, akik igazán minőségi kapcsolatra vágynak, melyben megbecsülik őket, és a bizalom is 100%*-os, szinte egy lehetetlen küldetéssel néznek szembe.

Szerencsére csak „szinte”, mert még mindig vannak ideális férfiak, akik valóban megadják azt a fajta harmóniát egy kapcsolatban, amire szüksége van egy nőnek. A gyönyörű és rendkívül formás énekesnő a Glamour-gálán jelent meg legutóbb, és hamar lenyűgözte a közönséget.

Egy fekete színű, tollas ruhát választott, ami egyszerre elegáns, modern, és megvan benne az a fajta sejtelmesség, ami remekül illeszkedik Lola karakteréhez. A fotók önmagukért beszélnek, az egyik kedvenc összeállításunk az estéről.