Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
457,76 Ft
Bitcoin
62,593 $

Dua Lipa teste maga az álom (fotók)

Dua Lipa sem panaszkodhat, az egyik legvonzóbb világsztár, akiben továbbra is rengeteg a potenciál, nemcsak énekesnőként.

Fotó: Instagram/Dua Lipa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sorra bukkannak elő a bikinis fotók a sztárokról, akik már nagyon várják a nyarat. Magyarországon sincs ez másképp, Demcsák Zsuzsa is például remek formának örvend, akárcsak Szabó Franciska, akit sokan az Exatlon Hungary-ből ismernek.

Napestig sorolhatnánk a neveket, ugyanakkor a világsztárokat sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Kim Kardashiant a legvonzóbb nők között tartják számon, és ezen a listán szerepel Salma Hayek is a maga bájával. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Nem egy nő bizonyította, hogy 40, 50 és 60 felett is van élet, és nem is akármilyen. Demi Moore például 60 évesen is felveszi a versenyt a nála sokkal fiatalabbakkal, elképesztően jól tartja magát a színésznő.

Dua Lipa viszont még mindig fiatal, ám már most látni, hogy remek gének dolgoznak benne, évről évre csak egyre jobb vonzóbb nő lesz belőle. Az esztendők múlásával a nők és elérnek egy olyan szintre, ami egyértelműen összefügg az idő múlásával.

Lipa talán ennyire jó formában nem is volt, mint most, le a kalappal előtte. Bennünket megint 100%-osan meggyőzött az énekesnő, és alább láthatjátok is a fotókat róla, amik ezrével váltják ki a bókokat az emberekből.