Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,58 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,86 Ft
Bitcoin
64,299 $

Alonso megmutatta az új céges Aston Martinját (videó)

Fernando Alonso nagyon lubickol az új F1-es csapatánál, miközben egy világszerte ismert luxusmárkát képvisel.

Fotó: EPA/STR
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fernando Alonso 40 év felett is az egyik legjobb versenyző a Forma-1-ben, amit az elmúlt hetekben is bizonyított. Rengeteg rajongója van, milliók követik figyelemmel az életét, és természetesen a nők egyik kedvence.

Fiatalkorában is rendkívül népszerű volt, rengeteg női rajongó jelent meg miatta a pályákon. Azóta sok esztendő telt el, ám a rajongás nem múlt el körülötte, és láthattuk, milyen szép nőkkel hozta össze az élet. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

A sors főként a Forma-1-ben vett el tőle sokat, mivel még mindig az a két világbajnoki cím áll a neve mellett, amit a Renault-val szerzett. Hiába az egyik legjobb, rendre nem volt szerencséje, vagy nem kapott elég gyors autót.

Alonso imádja a testmozgást, az F1-en kívül is sokat sportol, többek között emiatt olyan fitt. A divat világában is kényelmesen mozog, számtalan fotózáson vett már részt, és természetesen imádja a luxusautókat.

Az Aston Martinnál pláne boldog lehet, mert olyan egyedi céges autókat vezethet, amiket csak kevesen. Az alább látható videóban az új autóját mutatta be Monacóban, ami egy Aston Martin DBX707.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.