Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,57 Ft
Euró
389,06 Ft
Font
452,28 Ft
Bitcoin
63,071 $

Demcsák Zsuzsa maga az elegancia

Demcsák Zsuzsát a legtöbb alkalommal elegáns viseletben láthatjuk, amiben igazán kényelmesen érezheti magát.

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa országszerte ismert, kevés olyan embert találni, aki ne ismerné őt, vagy ne lenne ismerős a neve. A hosszú évek alatt komoly médiakarriert csinált, de nemcsak a televízióban dolgozik.

Kommunikációs és prezentációs tréningeket is tart. Köszönhetően a hatalmas tudásának és szakértelmének, sokaknak tud segítséget adni ezen a területen, és tudjuk jól, hogy a megfelelő kommunikáció aranyat érhet. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Manapság különösen, hiszen rengeteg alapvető érték veszett oda az emberekben, és ma már olyan dolgokkal is ki lehet tűnni a sorból, melyek egykor alapvetőek voltak. Sajnálatos módon a világunk ilyen szinten gyorsult fel, maga mögött hagyván nem egy fontos dolgot.

Zsuzsa szakértelme megkérdőjelezhetetlen, nemcsak műsorvezetőként, és láthatjuk, milyen otthonosan mozog a kamerák előtt, akkor is, ha például fotózzák. A TV2 sztárja nem is oly rég a válásáról is mondott pár szót, miközben arra koncentrál, hogy még inkább kiteljesedjen a munkájában.

Az elegancia szintén fontos szerepet játszik Zsuzsa életében, és tudhatjuk jól, a minőségi megjelenés erős túlzással már félsiker. Rengeteg mindent elárul az emberről a megjelenése, hosszú-hosszú sorokat lehetne írni erről, ami megint egy külön szakma.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.