Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,880 $

Így áll most Szorcsik Viki és Mischinger Péter bírósági ügye

Szorcsik Viki továbbra sem kért bocsánatot a Farm VIP 3-ban elhangzottakért, amit Mischinger Péter nem hagyott annyiban.

Fotó: Csomós Lajos (b) Martin és Szorcsik Viktória (j) Odette Defleur szerepében Darvas Benedek - Varró Dániel - Hamvai Kornél - Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című zenés vígjáték próbáján a Békéscsabai Jókai Színházban 2015. október 1-jén. A darabot Szente Vajk rendezésében október 2-án mutatják be. MTI Fotó: Rosta Tibor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Noha a Farm VIP 3 forgatásai lassan egy éve véget értek, időről időre továbbra is téma a széria, miután Szorcsik Viki és Mischinger Péter ügye bíróság elé került. Kemény szavakat és állításokat fogalmazott meg Viki az Exatlon Hungary korábbi versenyzőjéről a műsorban, amiért bocsánatkérést várt.

A nyilvános bocsánatkérés elmaradt, majd Péter az ügyvédje segítségével becsületsértés miatt feljelentést tett. A Farm VIP 3 versenyzője a Blikk kérdésére elárulta, kapott egy hivatalos papírt, és az ügy már polgári perré nőtte ki magát. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Viki pedig továbbra is vállalja a véleményét, nem hátrál meg, bár már korábban tisztázta, nem fogja hagyni magát. A két híresség között komoly ellentét rajzolódott ki a műsorban, ami tőlük is hangos volt.

Mindenki jól emlékszik arra a bizonyos jelenetre, amikor Viki nagyon kiakadt Péterre. Az Exatlon korábbi versenyzője igyekezett volna tisztázni mindezt a színésznővel, aki azonban erre nem volt túl nyitott a farmon.

Azóta sem keresik egymás társaságát, de mivel a bírósági ügy továbbra sem zárult le, lehetséges, hogy lesznek még egy térben. Vikit rengeteg támadás érte a közösségi médián keresztül, már az első napoktól kezdődően, sokan nem kedvelik a stílusát, és durva hozzászólások tömkelege született róla, amiknek egy része miatt az édesanyja kórházba került.