Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Szorcsik Viki: nagyon nehéz időszakon vagyok túl, sokan próbáltak bántani

Fotó: Szorcsik Viktória színművész az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA/Zih Zsolt
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Elmondása szerint fizikailag most épp nincs a toppon, ugyanis a sok edzés miatt kissé lesérült, ennek ellenére a hangulata nagyon jó, hiszen itt a tavasz.

Szorcsik Viki Instagram sztoriban válaszolt a követői kérdéseire, s ennek során azt is elárulta, úgy birkózik meg azzal, ha a sajtó hamis képest fest róla és az emberek megbélyegzik, hogy megpróbálja kizárni az életéből az ezzel kapcsolatos negatív dolgokat.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Emellett sokat segít az, hogy tudja, a családja és a barátai ismerik az igazi arcát, illetve az is, hogy tisztességesen éli az életét, ennek ellenére elismerte, hogy nem volt könnyű az élete mostanában.

„Nagyon nehéz időszakon vagyok túl, nagyon sokan próbáltak bántani, de erős vagyok és kitartó”

– írta, hozzátéve, hogy a sok edzés miatt kissé lesérült, ezért most speciális kezelésre szorul, vagyis főként a pihenésen és a regenerálódáson van a hangsúly.

Majd a színésznő hozzátette, ettől függetlenül nagyon jó a hangulata, hiszen itt a tavasz, illetve azt sem bánná, ha feltámadna a Korhatáros szerelem című sorozat, mert imádta eljátszani Szandra karakterét, a jövőbeli tervei között pedig a családalapítás is szerepel.

Illetve kiderült, hogy a beteg édesanyja már sokkal jobban van, de jól tudja, hogy nagyon vigyázniuk kell rá, a magánéletére vonatkozó kérdésekre pedig azt felelte, hogy érdekes mód mindig ez érdekli az embereket a legjobban, de ő már lezárta a Csutival való viszonyát, így nem is hiányzik neki a férfi.