Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,804 $

Sztárban Sztár: Oláh Ibolya új tetoválásokat kapott vasárnapra (videó)

Tillának köszönhetően rendszeresen beleshetünk a kulisszák mögé, ahol mindig jó a hangulat, és már egy ideje zajlanak az előkészületek.

Fotó: TV2
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Komoly készülődés és munka előzi meg a Sztárban Sztár élő adásait, és egy igen nagy stáb dolgozik azon, hogy minden a helyére kerüljön. Ez nemcsak a technikáról szól, ráadásul számtalan próba előzi meg a műsort.

Ott van a sminkesek, a maszkmesterek, a fodrászok, és azok a szakemberek is, akik a ruhákért felelnek. Óriási munka, és az élő műsor miatt minden másodperc pontosan van beosztva, ami csak újabb nyomást jelent. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Hiába a hatalmas tapasztalat, mindig lehetnek új kihívások, nem várt események. Ugyanakkor eddig mindegyik élő műsor rendben ment, és hamarosan elstartol az ötödik, ami egészen más lesz, mint eddig.

Megtudhattuk a részleteket, hogyan esik ki két versenyző az adás végén, így a versenyzőknek még jobban oda kell tenniük magukat. Fájdalmas lesz elköszönni tőlük, bárki is essen ki, mert megérdemelten vannak ott a mezőnyben.

Addig is, a háttérben nagyban megy a hangolás és a hangolódás, amiről Tilla osztott meg egy remek kulisszák mögötti videót. Oláh Ibolya például új „tetoválásokat” kapott, bár azok egyelőre nincsenek kész.