Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Lezajlott a Bajnokok Ligája-sorsolás: jön a Manchester City-Bayern München rangadó

Lezajlott a Bajnokok Ligája negyeddöntős sorsolása, így megtudhattuk, kik játszanak egymással azok közül, akik ott vannak a legjobb nyolc között.

Fotó: EPA/Adam Vaughan
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy rendkívül izgalmas időszak vár ránk a Bajnokok Ligájában, és nem kizárt, hogy meglepetés születik, hiszen többek között a Benfica, az Inter Milan, a Napoli és az AC Milan is ott van a mezőnyben.

Alapesetben ezen csapatokkal kevésbé számolnának a döntőben, ugyanakkor bármi lehetséges, már csak amiatt is, mert a Real Madrid és a Chelsea egymás ellen fog játszani, míg a Manchester City a Bayern Münchennel néz farkasszemet. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Ezzel kvázi egy előrehozott döntőt kaphatunk, miután a Cityt és a Bayernt tartják a két nagy esélyesnek. Hamarosan azonban egyikük biztosan távozni fog a küzdelmektől, míg az Inter, a Benfica, az AC Millan és a Napoli közül valaki biztosan továbbjut.

Inter Milan-Benfica

Real Madrid-Chelsea

Manchester City-Bayern München

AC Milan-Napoli

Már azt is tudhatjuk, kik mérkőzhetnek meg egymás ellen az elődöntőben:

AC Milan/Napoli – Benfica/Inter Milan
Real Madrid/Chelsea – Manchester City/Bayern München

A negyeddöntő első mérkőzéseit április 11-én és április 12-én vívják meg a csapatok, kedden és szerdán. A visszavágókra pedig április 18-án kedden, illetve április 19-én szerdán kerül sor a Bajnokok Ligájában.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.