Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,52 Ft
Euró
388,69 Ft
Font
453,43 Ft
Bitcoin
61,542 $

Lil G a menő verdája motorháztetején pózolt (fotóval)

A rapperlány imádja az autóit, és egy igazán feltűnő darab is van a tulajdonában, amihez hozzáöltözött.

Fotó: Instagram/Laskai Lili - LIL G
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lil G semmit nem bíz a véletlenre, igyekszik egyre magasabbra pakolni azt a bizonyos lécet, ha az edzéseiről van szó. Nem semmi formát hozott össze az elmúlt hetekben, és ennek még mindig nincs vége.

Ismervén a motivációját, könnyen lehet, hogy a 2023-as nyárra élete formáját hozza össze. Nagyon is ráérzett a kondizásra, elkapta a fonalat, és az sem jelent gondot számára, ha az esti órákban kell kondiznia. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Semmi sem tartja vissza, és láthatóan élvezi, látja magán a fejlődést. Ezzel másoknak is példát mutathat, mert sok fiatal csak nagyon keveset mozog, és sajnálatos módon ennek megvannak a negatív élettani hatásai.

Lil G tudja jól, hogy sok benne a potenciál, és minden követ megmozgat azért, hogy meglegyen az a bizonyos forma, amire vágyik, A ruhák is egyre látványosabban, még dögösebben állnak rajta, aminek ugyancsak örülhet.

Mindezt most azzal fokozta, hogy a különleges színezést kapott autóján pózolt. Sokaknak tetszett a végeredmény, és a rapperlány formájáról sem feledkezhetünk meg, amire maximálisan büszke lehet.

Kulka Jánost választották meg a Nemzet Színészének

Kulka Jánost a március 30-án elhunyt Tordy Géza helyére választották meg a nemzet színészei.