Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Tóth Andi őrületesen vonzó szettjétől ámulnak a követők és a rajongók (fotók)

Tóth Andi mindig szexi megjelenést kap a Sztárban Sztárban, és ez legutóbb sem volt másképp, ami sokakat meggyőzött.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kissé hihetetlen, de igaz, még mindig nem volt női győztese a Sztárban Sztárnak, aminek kapcsán Tóth Andi azt mondta, szerinte ennek az a fő oka, hogy egyes nők irigységből leszavazzák a másikat.

Andi, aki bejelentette az énekes-pályafutása végét, pár évvel ezelőtt második lett, noha sokak szerint neki kellett volna megnyernie a műsort. Amikor Tina Turnerként lépett színpadra, az egyenesen világklasszis volt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Valami hasonlót tapasztaltunk egy héttel ezelőtt Gubik Petrától Rúzsa Magdiként. Egészen elképesztő volt az a teljesítmény, amit letett az asztalra az énekeső, aki a kamerákon keresztül üzent Magdinak.

Nemcsak a versenyzők alakulnak át hétről hétre, hanem például Andi is. Mindig valami egészen más stílusban láthatjuk viszont, és a legutóbbi szettje talán az eddigi legjobb volt, amit sokan dicsértek.

Van is miért, mert remekül hozta Andi erős energiáit, és a sötétebb színek különösen jól állnak neki. Jól érezhette magát a bőrében, de a sminkről és a frizuráról se feledkezzünk meg, minden top volt, remek munkát végeztek a szakemberek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.