Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,942 $

M1-es tömegbaleset túlélője: „olyan volt az egész, mint egy háború”

Elmondása szerint nagyon nagy ijedtség és félelem volt, a történtek pedig rá és a társaira is sokkolóan hatottak.

Fotó: Összeroncsolódott gépjárművek az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármű kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy a szombat délutáni porviharban 42 jármű karambolozott az M1-es autópályán, amelynek következtében 39-en megsérültek, közülük 12-en súlyosan, egy 44 éves férfi pedig életét vesztette.

Azóta kiderült, akár olyan eshetőség is szóba jöhet, mely szerint nem lesz felelőse a balesetnek, hanem „egy tragikus természeti esemény” következményeként hivatkoznak a szakértők a tömegkarambolra, de előfordulhat az is, hogy többen felelőssé tehetők. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Nemrégiben pedig a baleset egyik túlélője, Juhos Fülöp nyilatkozott a Tényeknek, aki a baleset idején a barátnőjével és két barátjával utazott, s mindössze pillanatokon múlt, hogy nem ütköztek neki a roncsoknak.

Szerencsére gyorsan kapcsolt, és mindenkit arra utasított, hogy hagyják el a járművet, majd menjenek az autópálya melletti biztonságos területre, ám a fiatal férfi nem bírta tétlenül nézni, ahogy mások csapdába esnek: vissza akart rohanni, de a párja visszatartotta.

„Nagyon nagy ijedtség és félelem volt. Ott lesokkoltunk, de próbáltunk menekülni. Én így képzelem el a háborús helyzetet, hogy csupán az óriási homokvihar, a nagy tűz, és a kamionok-kocsik kerekei durrogtak el”

– fogalmazott Juhos Fülöp.

Kispadon kezd Szoboszlai Dominik a Liverpool meccsén a West Ham United ellen

A Liverpool ismertette a kezdőcsapatát a West Ham United ellen, ami egy újabb nehéz mérkőzést hozhat számukra.

Három nő vesztette életét egy tragikus amerikai autóbalesetben

Három indiai nő vesztette életét abban az autóbalesetben, ami az Egyesült Államokban történt pár órával ezelőtt.

Újabb fiatal lány tűnt el Budapesten

A 17 éves fiatalt egyelőre nem találják, ami miatt a lakosság segítségét kéri a rendőrség, hogy minél hamarabb előkerüljön.