Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Eva Longoria szexi oscaros megjelenése önmagáért beszél (fotók)

A világhírű színésznő is képviseltette magát a nagy eseményen, a 2023-as Oscar-gálán, ami nagy sikert hozott.

Fotó: EPA/ETIENNE LAURENT
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott a 2023-as Oscar-gála, ami ugyan nem hozott komoly meglepetéseket, jól érezhettük magunkat alatta. Számos díjat osztottak ki, miközben egymást váltották a nagyobbnál nagyobb sztárok a vörös szőnyegen.

Mindig sokat készülnek az Oscar-gálára, hatalmas a felhajtás, mely sok szempontból a divat világáról is szól. Tervezők futhatnak be az esemény alatt, ha valami kellően meggyőzőt alkotnak, és egy olyan sztárral debütálnak, akire mindenki odafigyel. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

Nem túlzás, ha azt írjuk, karrierek múlnak az ilyen eseményeken, ugyanakkor nem könnyű kitűnni a tömegből, mert százával jelennek meg a sztárok. Salma Hayeket nem volt nehéz kiszúrni, csodálatosan nézett ki.

Sokan mások is gyönyörű ruhákban jelentek meg, ahogyan Eva Longoria is. A Született feleségek legnagyobb sztárja egy fekete színű ruhát választott, melynek egy része áttetsző volt, és azt kell mondjuk, vonzóbb mint valaha

A dekoltázsa kapta a legnagyobb hangsúlyt, ezrével készültek róla a fotók. Noha nem volt a díjazottak között, őt várták az egyik legjobban a fotósok, hiszen tudják jól, mennyire népszerű a színésznő.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.