Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

200 millió eurója van két nagy dobásra a Real Madridnak

Florentino Perez állítólag már rá is bólintott a tervekre.

MTI/EPA/JULIO MUNOZ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid 200 millió eurót különített el a nyári átigazolási keretéből egy, esetleg két sztárjátékos szerződtetésére. A végső döntést Florentino Perez hozta meg, aki szerint szüksége van az átütőerőre a támadósorban – adta hírül a Fichajes.

Mivel Jude Bellingham-ről a hírek szerint letett a Real Madrid, ezért kérdés, hogy ki lehet az, aki Kylian Mbappé mellett szerepel a klub kívánságlistáján. Ugyanakkor az is lehet, hogy egyedül a franciáért kérnek ennyit a PSG részéről. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A helyzet a nyári átigazolási szezonhoz közeledve egyre csak bonyolódik, úgy meg pláne, hogy a PSG szerdán ismét idejekorán búcsúzott a Bajnokok Ligájától, miután a Bayern München simán elintézte Mbappéékat odahaza.

Hogy a Real Madrid meddig jut idén, az még kérdéses (a PSG-nél minden bizonnyal tovább), az viszont világosan látszik, hogy a címvédéshez idén a tavalyinál is nagyobb extra kell, lévén Benzema a sérülései miatt nem mutat olyan topformát, mint 2022-ben.

Perez elnök vélhetően jól látja, ahhoz, hogy Ancelotti tovább tudja írni a Real Madrid sikertörténetét, új nevek kellenek, bár – elnézve a PSG kálváriáját – az korántsem biztos, hogy erre az eurószázmilliók megoldást nyújtanak.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.