Clouds
21 Budapest
Dollár
344,58 Ft
Euró
369,10 Ft
Font
428,42 Ft
Bitcoin
25,676 $

Ez lehet az oka, amiért letett Jude Bellingham leigazolásáról a Real Madrid

al-Hor, 2022. december 10. Az angol Jude Bellingham a földön ül a katari labdarúgó-világbajnokság Anglia-Franciaország negyeddöntõ mérkõzésén az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 10-én. MTI/EPA/Tolga Bozoglu
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Florentino Pérez úgy döntött, kiszáll a versenyből, Bellingham egyelőre nem lesz a Real Madrid játékosa.

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madrid letett arról, hogy megszerezzék a Borussia Dortmund fiatal angol tehetségét, Jude Bellingham-et, akiért sorban állnak a nagy klubok, többek között a Liverpool és a Manchester City is.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

A legkomolyabb kérőnek azonban eddig a Real Madrid tűnt, éppen ezért kissé meglepő, hogy ők fújtak legelőször visszavonulót. Azonban, mint a Fichajes kifejtette, ennek is megvan a maga oka.

Carlo Ancelotti csapatában ugyanis most még nem lenne biztos helye, így pedig meglehetősen nagy luxus lenne százmillió euróért cserébe padoztatni Bellinghamet.

A 19 éves játékos legnagyobb esélye így a Manchester City és a Liverpool lehet – utóbbinak azonban minden anyagi forrását össze kell szednie, hogy ki tudják fizetni a Dortmundnak az óriási összeget.

Nagy kérdés ugyanakkor, hogy a Manchester City mennyire lelkesedik fel így, hogy a Real Madrid már nem teper Bellinghamért, ugyanis pénzhiányra arrafelé nem igazán panaszkodhatnak.