Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,35 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
452,67 Ft
Bitcoin
63,228 $

Tóth Gabi már nagyon várja a tavaszi estéket (fotóval)

Különleges fotót osztott meg magáról Tóth Gabi, aki már nagyon várja a tavaszi estéket, mert egyelőre igencsak hidegek ezek az órák.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi is imádja a jó időt, de ez nemcsak a nyári időszakkal köthető össze, hiszen a tavasznak is megvan a maga különlegessége. Hamarosan eljön az az időszak, amikor a kabátot otthon hagyhatjuk, és szép lassan belépünk a nyári időszakba.

Addig is, vár ránk egy átmenet, a tavasz, melynek ideje alatt sorra nyílnak a virágok, és éledezni kezd a természet. Különleges hetek ezek, és ha belegondolunk, hogy már több mint három hónap elment az évből, ugyanennyi idő múlva javában strandolhatunk a Balatonon. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Gabi, aki közel 450 ezer követőt számol az Instagram oldalán, nemrég rendkívül meghatódott. Nagyszerű élmény érte, nem sokkal azután, hogy a kislánya segített neki sminkelni, persze csak humorosan.

Az énekesnő is várja az előtte álló időszakot, ami minden bizonnyal szintén izgalmas lesz. A rajongók pedig azt várják, hogy közösen láthassák Gabit és testvérét, Tóth Verát fellépni, ami mindig egyedi.

„Úgy várom már a tavaszi estéket.” – írta a posztjában Gabi, csatolván magáról egy igazán látványos fotót. A TV2 sztárja valószínűleg idén még jobb formában lesz, nagyobb hangsúlyt helyez a testmozgásra.