Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Bahreini Nagydíj: Leclerc, Sainz és Perez belsőkamerás felvétele a rajtról

Necces is lehetett volna a helyzet, de a Ferrarik és a Red Bullok is okosan rendezték le a kérdést a Bahreini Nagydíj rajtja alatt.

Fotó: EPA/Ali Haider
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Forma-1 közönsége és rajongótábora boldog lehet, mert elstartolt a 2023-as F1-es évad. Összességében egy izgalmas Bahreini Nagydíjat láthattunk, már csak Fernando Alonso „visszatérése” miatt is.

Nem kizárt, hogy Alonso rendszeres szereplője lesz az élmezőnynek az Aston Martinnal, amire oly régóta vártak a szurkolók. Még izgalmasabbá válhat a harc, ha a Ferrari, a Red Bull és a Mercedes mellett még egy csapat képes odaérni az első helyekre. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Az pedig csak hab a tortán, hogy a 40 éves is elmúlt Alonso képes a világbajnoki címért harcolni. Legalábbis a képességei alapján biztosan, más kérdés, hogy a Red Bull még mindig egyértelműen a leggyorsabb autó lehet.

A spanyol világbajnok több mint boldog volt Bahreinben a futam leintését követően, bár volt egy pillanat, amikor úgy tűnt, Lance Stroll kiüti a másik Aston Martinnal. A rajtnál pedig a Ferrarik és a Red Bullok kerültek közel egymáshoz.

Alább egy látványos hármas onboardot nézhettek meg a rajtról, benne Charles Leclerc, Carlos Sainz Jr., és Sergio Pérez belsőkamerás felvételeivel. Dörzsölhetjük a tenyerünket, mert ez csak a kezdet, rengeteg futam van hátra.

Eredetileg 340 év börtönbüntetést is kaphatott volna egy amerikai hajóskapitány

Börtönbe került egy kaliforniai hajóskapitány, aki egy 34 ember halálát okozó tűzben mondták ki bűnösnek.

Nemigazán mozdult el a forint árfolyama péntek reggelre

Péntek reggel szinte nem változott a csütörtök esti jegyzéshez képest a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben.