Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Séfek Séfe: így énekelte Whitney Houstont Ördög Nóri

Remek volt a hanglat a Séfek Séfe forgatási napján, Ördög Nóri a legendás énekesnőt, Whitney Houstont utánozta.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2-nél is javában zajlanak a munkálatok, a forgatások, a különböző előkészületek a műsorok kapcsán. Nem egy régi műsor tér vissza, élen a Zsákbamacskával, amit Majka és Pápai Joci vezetnek.

Sőt, kiderült, hogy a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra is lehetőséget kapott a stábban, ráadásul a legenda, Rózsa György oldalán. Az év egyik legélvezetesebb műsora várhat a nézőkre. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ne feledkezzünk meg A Nagy Ő következő évadáról sem, amiben Jákob Zoltán, a magyar milliárdos lesz a főszereplő, miközben a Sztárban Sztár 2023-as évad is robog előre, nem is akármilyen tempóban.

Egymást váltják a műsorok, és a Séfek Séfe is kapott egy újabb évadot, amit már az év eleje óta forgat a stáb. Ennek kapcsán is megfogalmazott pár mélyebb gondolatot Ördög Nóri, a műsor háziasszonya.

Remek a hangulat, és a forgatási szünetekben pláne jól érezheti magukat a főszereplők. Legutóbb például klipet készítettek, ahogyan Ördög Nóri Whitney Houstont utánozza, miközben Krausz Gábor, Tóth Gabi férje szelfinézetből veszi a jelenetet.

@gabor.krausz Nóri és a testőrök 🖤❤️💙 #sefeksefe #ordognora #wolfandras #vombergfrigyes ♬ I Will Always Love You – Whitney Houston

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.