Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Tegye fel a kezét, aki érti Britney Spears táncát (videó)

Egyre inkább elveszítik az emberek a fonalat Britney Spears kapcsán, aki sokak szerint orvosi segítségre szorul.

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő megérkezik az MTV zenei tévétársaság videodíjainak átadási ünnepségére a Los Angeles-i Microsoft Színházban 2015. augusztus 30-án. (MTI/EPA/Paul Buck)
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz megérteni, mi járhat Britney Spears gondolataiban, és nem kevesen vannak, akik őszintén aggódnak érte. A világhírű énekesnő fellépések, koncertek és turnék helyett odahaza, a négy fal között éli az életet.

Gyakran látni magában táncolni, amikről videót készít, és fel is tölti azokat. Sok az aggódó hozzászólás, nem értik az emberek, hogy miért nem segítenek a sztárnak, aki azonban elutasító, szerinte jól van. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Néha törli magát a közösségi médiából, majd visszatér. Időről időre összefüggéstelenek az általa leírt mondatok, de folytatja a közösségi médiás életét, amit láthatóan szeret, élvezi a tartalomgyártást.

Az újabb táncos videója is felvet pár kérdést, és a kritikák ellenére is feltölti ezeket a tartalmakat. Hogy miért is teszi ezt, ha ilyen sokan ellene vannak, csak ő tudja, mindenesetre nem hagyja magát.

Mindenesetre Britney letiltotta a kommentálás lehetőségét, ami ugyancsak beszédes. Ettől függetlenül más felületeken rengeteg a vélemény róla, azokat viszont valószínűleg szándékosan nem olvassa.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.