Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,527 $

Britney Spears egy újabb furcsa táncos videóval állt elő

Fotó: Britney Spears amerikai énekesnő a Billboard magazin zenei díjainak kiosztóján Las Vegasban 2016. május 22-én. (MTI/EPA/Nina Prommer)
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre többen aggódnak a világsztárért, aki furcsábbnál furcsább videókat teszi közzé, ami nem túl biztató.

Azok sincsenek kevesen, akik elpártoltak Britney Spears mellől, és fájó, hogy egy ilyen sikeres zenei karrier, mint az övé, megfeneklett. Sok koncert és turné állhatna mögötte, ha nem úgy alakul az élete, ahogy.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Azt mondja, boldog és kiegyensúlyozott, de rengeteg olyan véleményt lehet olvasni róla, hogy orvosi segítségre lenne szüksége. Hol inaktiválja magát a közösségi médiában, hol visszatér, nemigazán lehet kiszámítani, mit csinál.

A furcsa videók pedig többeknél kiverték a biztosítékot, és sorra kapja a negatív kommenteket. Az énekesnő legutóbb is egy ilyen videóval köszönt be, amit talán még egy 20-as éveiben járó nőtől is furcsának tartanánk.

Most épp azon elmélkedett, hogy szerinte lebarnulva sokkal fiatalabbnak néz ki, de nem biztos benne, mert sokan azt mondják, idősebbnek hat a megjelenése tőle. „Mit gondoltok?” – tette fel a kérdést Britney.

„Bármit is csináltok srácok, maradjatok bent! Hatalmas vihar van odakint.” – utalt ezzel a sztár az amerikai ítéletidőre, bár volt pár nap, amikor kivételt tett, és kiment egy kicsit a kertbe, hogy friss levegőt szívjon.