Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,82 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
468,42 Ft
Bitcoin
66,124 $

Rácz Jenő felesége megmutatta, hogyan edz a kislányával

Gyuricza Dóri mindig igyekszik motiválni és lelket önteni az anyukákba, mert igenis lehetséges gyerek mellett edzeni, még akkor is, ha ez nem egyszerű.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyuricza Dóri fiatalon lett édesanya, aminek természetesen megvannak a maga előnyei, mint minden másnak. Rácz Jenő szerelme időről időre hasznos beszámolókkal szolgál, amik kapcsán már nem egy támadás érte.

Talán a többség inkább csak féltékeny az életére, hiszen boldogok, szép házban élnek, és mindketten sikeresek. Emellett azzal is számolni kell, hogy Dóri szimplán egyeseknek nem szimpatikus. Soron kívül Helyszíni fotókon a Duna apadása, hajóval tüntetik el a nagyobb hordalékot

Ezek kikerülhetetlen dolgok, de a fiatal anyuka jól viseli az odaszólásokat, a kemény kritikákat. Igazán nem reagál rájuk, vagy ha mégis, azt normális, visszafogott stílusban teszi, így nem görgeti tovább a vitát.

Jenő imádja a családját, és a mai napig könnybe lábadnak a szemei, amikor megnéz egy bizonyos videót, mely a kislányához köthető. Valószínűleg ez így lesz sok esztendő múlva is, amikor talán már többen lesznek a családban.

Dóri nagyon nagy formának örvend, annak köszönhetően is, hogy igyekszik kihasználni a hasznos perceket. Úgy van vele, ha napi szinten csak 15 perc jut mozgásra, azt is ki kell használni, és nincs lehetetlen, babázás közben is lehet mozogni, amit erre a linkre kattintva láthattok Dóritól.

Benjamin Netanjahu feloszlatja a háborús kabinetet

Az izraeli miniszterelnök hétfőn jelentette be döntését.