Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,09 Ft
Euró
389,26 Ft
Font
454,72 Ft
Bitcoin
59,247 $

„Nem akartam megölni” – állítja a párját mindkét szemére megvakító kemecsei rém

A férfi hozzátette, bűnösnek érzi magát a testi sértést illetően, viszont nem fogadja el az ügyészi indítványt.

Fotó: Unsplash
Bűnügy

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tavaly februárban érkezett róla hír, hogy elfogták a barátnőjét brutálisan bántalmazó kemecsei támadót, aki később azt állította, nem emlékszik a borzalmas tettére, de sajnálta a nőt, aki az azonnali orvosi segítség ellenére is mindkét szemére megvakult.

Majd a 22 éves édesanya arról nyilatkozott, hogy sosem fogja megbocsátani a férfinak mindazt, amit vele tett, illetve nagyon nehéz volt elfogadnia az új élethelyzetét, de ő még reménykedik benne, hogy a tudomány egyszer eljut oda, amely által visszakaphatná a látását.

Körülbelül egy évvel a történtek után a Nyíregyházi Törvényszéken kezdődött el az országos felháborodást kiváltó ügy tárgyalása, s az ügyészség azt kérte az előkészítő ülésen, hogy a bíróság ítélje tényleges életfogytiglani fegyházra a 35 éves Gy. Attilát – írta a Blikk.

A tárgyalásra az áldozat, Lakatos Gabriella is eljött, akit a testvére, Róbert támogatott a bíróság épületébe, a különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével vádolt férfit pedig a szomszédos börtön épületéből, videóhíváson keresztül kapcsolták be a tárgyalóterembe.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett 2020 júliusától tartó szerelmi kapcsolata kiegyensúlyozatlan volt, többször szakítottak egymással. Majd a férfi 2022. február 5-én békülési szándékkal kereste fel a nőt, de összeszólalkoztak, a gyilkossági kísérlet után pedig elmenekült a helyszínről.

„Bűnösnek érzem magamat részben, viszont nem fogadom el az ügyészi indítványt. A testi sértésben bűnösnek tartom magam, de szándékom nem volt a gyilkosságra, nem akartam megölni”

– mondta Gy. Attila, aki hosszabb vallomást egyelőre nem akart tenni, illetve kiderült, hogy jelenleg élettársa is van.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.