Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,80 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,93 Ft
Bitcoin
63,982 $

Fontos bejelentésekkel készülhet a magyar kormány szombat délután

Rövidesen ismét Kormányinfót tart a magyar kormány, melynek ideje alatt több fontos bejelentés is elhangozhat.

Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 9-én. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban adott interjút, amiben többek között az inflációról is beszélt. Ennek kapcsán megjegyezte, akár fogadni is lehetne arra, hogy az év végére egyszámjegyű lesz az infláció Magyarországon.

A „vakcinát” már beadták, csak a hatást kell kivárni, de úgy vélik, márciustól látszani fognak a változtatások eredményei. A következő hónapokban pedig akár látványos árcsökkenéseket is tapasztalhatunk. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Orbán emellett az óbudai iskolaügyre is kitért, melynek kapcsán már egyeztetett a belügyminiszterrel. Az ügy nagyon komoly, melynek a miniszterelnök személyesen jár el, mert a gyermekvédelemnél nincs fontosabb!

A ma délutáni Kormányinfó ideje alatt minden bizonnyal ez is téma lesz, akárcsak az infláció. Az élő adást az M1-en is figyelemmel követhetjük, illetve Magyarország Kormánya Facebook oldalán. Az esemény 13 órától veszi kezdetét Gulyás Gergely miniszterrel és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivővel.

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Nem bírt a Juventus az AS Romával

Az AS Roma és a Juventus vasárnap este feszült egymásnak a Seria A 35. fordulójában, és ugyan a vendégek nem bírtak a hazai csapattal, a rómaiak húzták a rövidebbet.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.