Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,301 $

Tóth Andi elmondta a frankó véleményét Oláh Ibolyáról

Nem kizárt, hogy Oláh Ibolya a legnagyobb favorittá növi ki magát a Sztárban Sztár 2023-as évadában, és többek között Tóth Andi is hatalmas énekesnőnek tartja.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya egyelőre nem árulja el, miért mondott igent a TV2 felkérésére, de azt megtudhattuk tőle, hogy nem szeret táncolni. A Sztárban Sztárnak azonban ez is a része, így valószínűleg igencsak ki fog lépni a komfortzónájából a következő hetekben.

Nagyot ment az első élő adásban, olyannyira, hogy megnyerte a napot, és magabiztosan húzhatta ki magát. Nemrég pedig arra derült fény, mi a kedvenc étele, ami kissé meglepő lehet, és sok mindenhez azt fogyasztja. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Tóth Andi is rajongója Ibolyának, így furcsa számára őt értékelni, mivel a zsűriben foglal helyet. A Borsnak adott interjújában beszélt arról, hogy ez a legnehezebb számára, és nemcsak a korkülönbség miatt.

„Oláh Ibolya hangja, tehetsége az valami csoda. Ő a példaképem, a hősöm. Ráadásul hasonló az életutunk, nehéz gyermekkor, megosztó személyiség…” – mesélte a Bors kérdésére a Sztárban Sztár zsűritagja.

„Éppen ezért rettegek attól, hogy nem úgy alakul egy utánzása, mert nehéz bírálnom őt. De az első produkciója is nagyon jó volt, pedig nagyon nehéz elrejtenie a hangját, annyira jellegzetes. Szóval tudom, hogy minden előadásba beletesz majd mindent, kemény nő!”

Jürgen Klopp utolsó meccse következik a Liverpoolnál, élőben adja a televízió

Élőben közvetíti a televízió Jürgen Klopp utolsó meccsét a Liverpoolban, ami valószínűleg több mint érzelmes lesz.