Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

Sztárban Sztár: meg fogsz lepődni, mi Oláh Ibolya kedvenc étele

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya ismét egy laza interjút adott a TV2-nek, közvetlen a nagy hétvége előtt, mert hamarosan újra színpadra kell állnia.

Sokan találgatják, mi volt a fő oka annak, hogy Oláh Ibolya igent mondott a TV2 felkérésére a Sztárban Sztárban. Egyelőre nem árulja el a Megasztár egykori sztárja, de az biztos, hogy nagyon jól döntött.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Hatalmas show-t ígér a folytatás, és már a nyitány is nagyon erős volt. Zdroba Patrik kiesése sokakat meglepett, az utolsók között tippeltünk volna arra, hogy búcsúzik, de valamiért így hozta a sors.

Ezzel szemben Oláh Ibolya olyan lazán nyerte meg az első élő adást, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ez persze csak részsiker, sok van még hátra, de nem kizárt, hogy Ibolyából favorit válhat.

Érdekes lesz látni, amikor táncolnia kell, mert elmondása szerint nem szeret táncolni. Várjuk ki a végét, mert a hosszú hetek alatt még Ibolya véleménye is változhat, hiába rendkívül karakteres, aki tartja magát az elveihez.

Ibolya interjújából kiderült, főként az kapcsolja ki, amikor hazamegy, kicsit ledől pihenni, majd kimegy a kertbe és kutyázik. „Őket imádom, a kutyákat. Nagyon jó a közelükben lenni.” – mondta Ibolya, aki szerint jó dolog, hogy a TV2 engedélyt adott a kutyák behozatalára.

Az énekesnő egy nagyon egyszerű ételt választott a kedvencének, mégpedig a tojást, amit minden formában szívesen fogyaszt. „A tojást, tojással eszem.” Szinte minden levest tojással eszik, annyira szereti, így az sem meglepő, hogy a főzés is kikapcsolja.