Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Ekkor térhet vissza a Sárkányok háza a második évaddal

Épphogy véget ért az első évad, a rajongók máris újabbat követeltek az alkotóktól.

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy lement az első évad utolsó része, a rajongók azonnal következő évadot követeltek az HBO-tól, hogy láthassák Rhaenyra Targaryen előkészületeit a nagy harcra. Most pedig, hogy megkezdődött a 2. évad forgatása, rendre azt találgatják a rajongók, hogy mikor láthatják újra a képernyőn a sorozatot.

Mindez nem meglepő, hiszen minden néző ég a vágytól, hogy végre megtudja, mi lesz a következő lépés a Targaryen-ház közötti polgárháborúban, melyben Rhaenyra a volt legjobb barátnőjéből lett mostohaanyjával, Alicent Hightowerrel (Olivia Cooke) kerül szembe. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Remek hírünk van a sorozat rajongóinak, ugyanis Casey Bloys, az HBO és az HBO Max tartalmi vezérigazgatója nemrég nyilatkozott a 2. évad várható debütálásáról, és úgy fogalmazott, „2024 jó tipp” az indulásra. Bloys a Variety-nek nyilatkozva hozzátette, hogy az Emmy-szezon miatt csak valamikor 2024 nyarán jelenhet majd meg a várva várt folytatás.

Bizonyára ő is olvasott pár rajongói kérést a sorozat kapcsán, így hozzátette, hogy a 2024-es folytatás jó hírnek számít, hiszen az HBO-ra korábban nem volt jellemző, hogy folytasson egy spinoff sorozatot.

Mint ismert, a Sárkányok háza idén elnyerte a legjobb drámai tévésorozatnak járó Golden Globe-ot, Emma D’Arcy-t pedig a legjobb színésznőnek járó díjra jelölték.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.