Dollár
428,93 Ft
Euró
420,87 Ft
Font
476,73 Ft
Bitcoin
19,366 $

Véget ért a Sárkányok háza forgatása, George R. R. Martin pedig „imádja”

Fotó: George R. R. Martin amerikai író, forgatókönyvíró beszél a 14. Nemzetközi Fantasztikus Filmek Fesztiválján a svájci Neuchatelben 2014. július 10-én. Martin legismertebb mûve A tûz és jég dala sorozat, amelynek nyitókötete az 1996-ban írt Trónok harca. (MTI/EPA/Sandro Campardo)

Czinder Tímea

2022. február 21. - 02:41

Talán már idén nyáron láthatjuk az epizódokat.

Végéhez ért a nagy sikerű Trónok harca sorozat előzményeit feldolgozó Sárkányok háza forgatása, a hírt pedig nem kisebb személy jelentette be, mint maga George R. R. Martin. A könyvsorozat szerzője hozzátette, hogy már látta néhány epizód durva vágását, és „imádja őket”.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

„Izgalmas hírek Londonból – arról értesültem, hogy a Sárkányok háza első évadjának forgatása befejeződött. Igen, mind a tíz epizódé. Láttan néhány durva vágást néhányból, és imádtam őket”

– tette közzé blogján.

A GamesRadar szerint Martin azt írja, az első évad az utómunkálatok szakaszába lépett, ami azt jelenti, sokat kell még várni, mire a képernyőn is láthatjuk az epizódokat.

„Az írás, a rendezés és a színészi alakítás is mind fantasztikus. Remélem, neked is annyira fog tetszeni, mint nekem. Le a kalappal Ryan Condal és Miguel Sapochnik forgatókönyvírók és a csapatuk, valamint a csodálatos szereposztás előtt.”

A Sárkányok háza még nem rendelkezik megjelenési dátummal, bár az első előzetes 2022-es premiert említett. Martin ezen a téren is frissítéssel szolgált, azt írta, „sok munka” van még hátra, és a járvány is „nehezíti a tervezést”, ennek ellenére lehetséges, hogy idén nyáron fog megjelenni, ami bizakodásra ad okot a hivatalos hír érkezéséig.