18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Elveszítettek két biliárd meccset, fegyvert ragadtak és 7 embert megöltek

A tragédia Brazíliában történt, a szörnyű esetről pedig videófelvétel is készült.

...svg content...Fotó: Unsplash/Klara Kulikova A kép illusztráció.
Dél-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A New York Post jelentése szerint két fegyveres tüzet nyitott egy brazil biliárdteremben, miután kinevették őket, amiért veszítettek. A két férfi fegyvert ragadott, majd hét embert, köztük egy 12 éves kislányt is megöltek.

A fegyveres férfiak kedden a Mato Grosso államban található Sinop Cityben két egymást követő játékot veszítettek el, a többi jelenlévő pedig látva sorozatos sikertelenségüket, kinevette őket. Az esetről készült hátborzongató felvételen is látszik, hogy az egyik férfi fegyverével a falhoz állítja az áldozatokat, miközben társa egy puskát vesz ki egy kisteherautóból. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Pár másodperc múlva a sörétes puskás férfi közvetlen közelről lelő egy fehér pólós férfit. Az ezt követő pillanatokban a férfi folytatja a kivégzést, és egyenként választja ki áldozatait, miközben a másik fegyveres is csatlakozik hozzá. A videón is látszik, hogy az emberek egy része a földre feküdt, míg mások kétségbeesésükben az utcára szaladnak segítségért.

Miután végeztek szörnyű tettükkel, a fegyveresek felkapták a biliárdasztalokon hagyott kisebb összegű készpénzt, valamint egy női pénztárcát és elmenekültek a helyszínről. A helyi média jelentései szerint hat ember a helyszínen életét vesztette, köztük egy 12 éves kislány. A hetedik halálos áldozat nem sokkal később halt bele sérüléseibe.

Romening dos Santos Silva rendőr hadnagy közlése szerint azonosították a fegyvereseket, a 30 éves Edgar Ricardo de Oliveirát és a 27 éves Ezequias Souza Ribeirót, akik az első elveszített meccs után még több pénzt tettek fel győzelmükre, ám ismételten kudarcot vallottak a játékban. Azután kezdtek a halálos ámokfutásba, hogy kinevették őket, ám még mindig nem sikerült elfogni a gyanúsítottakat.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.