Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,21 Ft
Euró
384,44 Ft
Font
451,25 Ft
Bitcoin
67,927 $

További Hírek

Állítása szerint az ellenség a kivonulás óta támadásokkal sújtja a várost, amely bármiféle katonai logikát nélkülöz, hiszen a revans a cél.

A férfi mentális problémákkal küzd, rendszeresen fogyaszt kábítószert, ez a kombináció pedig azt az érzetet keltette benne, hogy a hatóságok meg akarják fosztani minden vagyonától – elhatározta, hogy bosszút áll.

A nő a kihallgatás során kijelentette, a "Grave Digger" című számot hallgatva fékezhetetlen késztetést érzett arra, hogy leszúrja barátját.

Michelle Bachelet, az ENSZ emberjogi biztosa szerint a tálibok bosszúgyilkosságok sorozatába kezdtek az afgán kormány volt tagjai ellen.

A bank mintegy 10 ezer dollárt fizetett ki a fájlok helyreállításáért.

A férj annyira feldühödött a válási kereset benyújtása miatt, hogy a robbantás minden apró részletét eltervezte előre.

A bűnbanda megtámadott egy rendőrőrsöt, de több tucat busz, középület, bank és autó is megrongálódott, miután a bűnbanda megbosszulta vezetőjük meggyilkolását.

A mexikói törvényhozás elfogadta az alany beleegyezése nélkül közzétett személyes pornográf felvételek miatt kiszabható börtönbüntetést.

Egy amerikai férfi állítása szerint kilencvenezer, beolajozott pennyt hagyott valaki a behajtóján, miután arra kérte volt munkaadóját, hogy adja meg neki a 915 dolláros munkabért, amivel még tartozott neki.