Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Szoboszlai és Haaland viccelődve várják az egymás elleni BL-összecsapást

A magyar játékos alig várja, hogy újra találkozhasson a pályán barátjával.

Lipcse, 2022. november 10. Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában játszott RB Leipzig-SC Freiburg mérkõzésen Lipcsében 2022. november 9-én. Az RB Leipzig 3-1-re gyõzött. MTI/EPA/Filip Singer
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Igaz, ezúttal már nem egymást segítik a gyepen, ettől függetlenül a barátság megmaradt közöttük, amit Szoboszlai is kiemelt a The Athleticnak adott interjújában. A Lipcse magyar klasszisa még 2019-ben volt Haaland csapattársa a Red Bull Salzburgban, ma este pedig a Bajnokok Ligájában találkozhatnak újra:

„Egy évet játszottunk együtt a Red Bull Salzburgnál, de ez elég volt ahhoz, hogy nagyon közel kerüljünk egymáshoz. Ő egy nagyszerű srác. Eleinte nehéz volt neki beilleszkedni a csapatba, mert nem beszélt németül.” Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

„Tudom, milyen érzés ez, hiszen mikor 15 évesen Magyarországról Ausztirába kerültem, én is ugyanebben a helyzetben voltam” – mondta, hozzátéve, hogy Haalanddal azóta is rendszeresen tartják a kapcsolatot.

Elmondta, hogy a korábbi találkozások sérülés miatt meghiúsultak, mosta azonban viccelődve várják az estét, legalábbis a kezdő sípszóig. Hozzátette, hogy korábbi csapattársa miatt is rendszeresen követi a Manchester City meccseit.

„2021-ben játszottunk velük a csoportkörben. Azok már nélküle is nagyon nehéz meccsek voltak, vele pedig csak még jobbak lettek. A Manchester City egy klasszis csapat, de a miénk is az” – mondta Szoboszlai, aki korábban azt nyilatkozta, hogy meg kell próbálniuk irányítani az esti mérkőzést.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.