Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,804 $

Egyre laposabb és formásabb Tolvai Reni hasa (fotóval)

Tolvai Reninek komoly céljai vannak 2023-ra, a híres és sikeres énekesnő látványos változásokon mehet keresztül a nyári szezonig.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni az egyik legnagyobb átalakuláson átesett sztár Magyarországon az utóbbi éveket tekintve. Nemrég egy előtte-utána fotóval bizonyította a különbséget, ami több mint látványos, és másképpen is érzi magát a bőrében.

Rendkívül kitartó, motivált, és mindig vannak új céljai, többek között a formája kapcsán is. Nem panaszkodhat, mert már most rendkívül szexi formában érezheti magát, de még többet szeretne kihozni magából. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Mivel még mindig hónapok vannak hátra a nyári szezonig, nem késő nekiállni a kemény edzéseknek, az egészséges életnek. Pár hónap leforgása alatt is drasztikus változásokat lehet elérni.

Reninek már megvan az erős alapja ahhoz, hogy valami egészen extrát hozzon ki magából, és elnézve a hasizmát, jó úton halad előre. Titokzatosan megjegyezte, hogy ez nem minden a részéről, így lehetséges, lesznek még meglepetések tőle.

„Idén nyárig össze KELL jöjjön a szép poci, mar csak pár hónap van… nem kocka hasat szeretnék, hanem lefelé csíkosat. Ez az egyik fogadalmam 2023ra, a többi meglepi.” -árulta el a titokzatos énekesnő.