Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Tolvai Reni beszédes előtte-utána fotói

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni rengeteget változott, sokat tett azért, hogy megváltozzon a külseje, és mint azt mindenki láthatja, sikerrel járt.

Tolvai Reni az egyik legnagyobb átalakuláson ment keresztül a hírességek között. A rendkívül vonzó énekesnő sorra osztja meg magáról a szexi fotókat, és már most megvan a 2023-as nyári formája.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Annyira elkötelezett, hogy számára az sem jelent gondot, hogy éjfélkor kondizzon a teremben. A követők pedig csak ámulnak a vonalain, és láthattuk, hogy mennyire szexin mutat a különböző szettjeiben.

Ezúttal előtte-utána fotókkal bizonyította, igenis lehetséges a változás. Nagy utat járt be, de nem felejti el azokat a bántó szavakat, amiket anno vele szemben fogalmaztak meg a megjelenése kapcsán.

„Rosszul érzed magad a bőrödben? Tudom, mit érzel, egész életemben azt mondták nekem “fellépéseken hogy “de kár érte pedig milyen szép az arca”. Ha nekem sikerült, neked miért ne sikerülne?”

„Te vagy a kulcs. Ha elhatároztad, hogy megváltoztatod az életed minőségét, keress meg. Love. TR.” – írt a posztjában Reni, aki nagyon sokat változott az évek alatt, és szexibb, mint eddig bármikor az életében.