Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,52 Ft
Euró
392,12 Ft
Font
458,29 Ft
Bitcoin
62,491 $

Klopp szerint csapatának a győzelem az egyetlen esélye, hogy újra formába lendüljön

Október óta nem mutatott ilyen erős életjelet a korábban csak küszködő Liverpool.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Komoly skalpot gyűjtött a Newcastle ellen a Liverpool, Jürgen Klopp együttese idegenben győzte le a bajnokság frissen megtollasodott meglepetéscsapatát, mely még úgy is BL-indulást érő helyen áll, hogy az elmúlt négy bajnokiból egyet sem nyert meg.

Ez persze semmit nem von le a Liverpool sikeréből, amely óriási hullámvölgyből próbál kikecmeregni, úgy látszik, végre sikerrel, hiszen az Everton elleni hazai győzelmet követte most az újabb diadal. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Ráadásul mindkét győzelmet kapott gól nélkül hozta le Klopp alakulata, így nem indokolatlan a német edző optimizmusa. A Liverpool ugyanakkor még így is hat pontra van a negyedik helytől, ami már legalább az őszi BL-szezont garantálná.

„Az egyetlen módja annak, hogy visszatérjünk a helyes útra, az a győzelem. Ez most kétszer egymás után sikerült, és egészen hihetetlen érzés” – mondta Klopp, aki nem felejtette el méltatni a Newcastle csapatát sem – számolt be róla a Football365.

„Minden elismerésem, nagyot küzdöttek. Izgalmas mérkőzés volt egészen a végéig, de végül megszereztük a győzelmet, és nagyon örülünk” – tette hozzá Klopp, aki azt is elmondta, hogy Darwin Nunez vállsérüléséről egyelőre nem kaptak diagnózist.

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.