Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,69 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
60,025 $

Sarka Kata nagyon csinos és elegáns pénteki szettje (fotók)

Sarka Kata ezúttal pénteken találkozott a barátnőivel, és mindenki rendkívül csinos volt.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A megjelenés szinte minden területen fontos, elsősorban saját magunk miatt. Miután a divat folyamatosan változik, és rengeteg stílust ötvöznek a szakemberek, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Ezernyi apró lehetőségünk van arra, hogy olyan szetteket állítsunk össze, melyek egyediek, és igazán ki tudjuk velük hangsúlyozni a karakterünket. Sokat adhat hozzá az életünkhöz, a kedvünkhöz, így az életminőségünkhöz is. Soron kívül Úgy tűnik, mégsem épül új kínai autógyár Magyarországon

A nők mindig is nagy figyelmet fordítottak erre, és a magyar hírességek közül egyértelműen Sarka Kata az egyik legdivatosabb. Jó érzékkel érez rá a különleges részletekre, miközben messze nem hivalkodó.

Az apró részletekben rejlik az a fajta energia, mely által boldogabbá válhatunk azokban a ruhákban, amiket viselünk. Kata erre az edzései alatt is figyel, és nemcsak trendin, de kényelmesen is öltözködik.

Legutóbb a péntek estéjéről osztott meg pár fotót, amiket erre a linkre kattintva érhettek el korlátozott ideig. Kata mellett a többiek is nagyon csinosak, trendiek voltak, ez egy igazán jó csajos este lehetett.

Vitézy Dávid ismét beszólt Karácsony Gergelynek

A jelenlegi főpolgármester egyelőre nem reagált erre.

Ancelottinak nagyon nem tetszett, amit a Bayern München ellen látott

A Real Madrid vezetőedzője  kritikával illette csapatát a Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzésén elért 2-2-es döntetlen után.